Assalamualaikum........
Baru berkesempatan update blog ni, terima kasih pada kawan2 dan akak yang sudi berkunjung ke blog ni.......
Penat rasanya hari ni menyiapkan tempahan biskut"casablanca" biskut yang selalu org oder untu tempahan Pn Sugu, my bos untuk "deepavali" katanya, siap pkul 2 petang, cuba buat "gula fondant" keknya nak buat esok nak cuba buat sendiri......orang lain boleh aku mesti boleh jgk.....
Buku cara membuat kek fondant tu"KRAF GULA" penulis JASMIN SANUSI, menerangkan langkah demi langkah, terima kasih Kak Effa, kerana bagi tau buku ni, memang best........
Petang pergi tukar coklat Kat Yummie, kerana salah ambik,pas tu G Mydin, singgah pulak kat Uniten,"abang" nak goreng pisang dan cendawan goreng untuk minum petang. Lepas minum petang buat pulak adunan untuk kuih nak hantar kat kedai pagi esok, nak buat kuih sosej roll dan karipap,(esok yer masuk gambar)pastu tu baru dapat rehat dan sempat update blog ni......Ok nanti jika bersua kembali...
CAKOI / PAT TONG KO / YOUTIAO
-
I thought of updating yesterday but I was too tired and call it a day.
Yesterday morning, I heard the municiple worker, cutting the grass outside
our ho...
1 year ago
No comments:
Post a Comment